Нелюдська жорстокість: На Житомирщині фермер кинув десятки тварин вмирати голодною смертю (відео)

Тепер у поліції хочуть відкрити кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами, і якщо вина чоловіка за цією статтею буде доведена, йому загрожує штраф у 8,5 тисяч гривень або позбавлення волі до 5 років.

Ілюстрація: ЗМІ

На Житомирщині в селі Кілки Чуднівського району селяни намагаються врятувати тварин, які голодують через те, що кинуті власником напризволяще. Однак фермер існування проблеми заперечує, йдеться у сюжеті ТСН, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що голодні схудлі коні закриті в брудних стайнях, стоять у гної, а в приміщенні немає ні сіна, ні комбікорму. При цьому по засніженому полю гуляють ще десятка два овець - залишки від колись великого стада.

За словами селян, інші тварини вже померли голодною смертю. Самі ж вони намагалися погодувати худобу, однак власник тварин викликав поліцію і звинуватив селян у тому, що вони труять худобу.

Фермер взяв в оренду комплекс чотири роки тому, і спочатку доглядав за тваринами. Однак кілька місяців тому все змінилося, і тепер господар навідується на ферму раз на тиждень, а зустрічі з односельцями уникає.

Також власник комплексу не відкриває двері свого подвір'я і недоступний по телефону. Сільський голова зізнається, що про знущання над тваринами знає, але вплинути на фермера не може, тому що худоба - його приватна власність.

Селяни написали звернення у поліцію, після чого ферму обстежили і визнали, що тварини утримуються неналежним чином. Але це також нічого не змінило.



Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...