Нелюдська жорстокість: Жінка отруїла своїх дітей… заради страховки у $1 млн (фото)

На даний момент горе-матір арештована, їй пред’явлено звинувачення у вбивстві двох осіб і шахрайстві. Суд над нею відбудеться 12 лютого, і чекати його жінка буде за гратами.

Жінка позбавилася своїх дітей, щоб отримати страхову виплату. Фото: dailymail.co.uk

В Австралії 26-річний Джонатан і 18-річна Ерін були вбиті своєю матір’ю Мері заради виплати страхової допомоги у розмірі $1 млн, повідомляють Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

Повідомляється, що мати протягом довгого часу примушувала інвалідів Джонатана і Ерін приймати якісь ліки, які і призвели до їх загибелі. Спершу померла дочка, а через майже п’ять років син вирушив слідом за нею.

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...

До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...