"Ненавижу": Легендарний Кікабідзе жорстко пройшовся по СРСР

Співак заявив, що що приїде в Росію тільки коли президент РФ Володимир Путін і прем'єр-міністр Дмитро Медведєв підуть із політики.

Фото: ЖЖ

Відомий радянський актор і співак грузинського походження Вахтанг Кікабідзе заявив, що дуже зрадів розпаду Радянського Союзу, тому що люди в той час погано жили. Єдиним плюсом СРСР була духовність його мешканців, вважає він, повідомляють Патріоти України.

"Я ненавиджу герб Радянського Союзу, серп і молот. Це ж треба було, які мізки повинні були бути у нас, щоб такий герб країни придумати. Це все було пов'язано з, вибачте на слові, хр*новим життям цієї величезної країни", - пояснив він.

Також він заявив, що приїде в Росію тільки коли президент РФ Володимир Путін і прем'єр-міністр Дмитро Медведєв підуть із політики. На знак протесту проти російсько-грузинського конфлікту артист відмовився відвідувати РФ ще в 2008 році.

"Ще більші неприємності у нас (Грузії. - Ред.) попереду, таке у мене відчуття. Неначе нас хтось прокляв, і чим це скінчиться - невідомо. Якщо нас вчасно не приймуть в це НАТО, Грузія може зникнути", - висловив побоювання Кікабідзе.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...