Непутінська Росія: Московському журналісту набридло "відчувати себе комахою", він долучився до голодування Сенцова

"Принаймні почуття голоду перебиває почуття сорому", - зазначив Шура Буртін, закликавши приєднатися усіх, хто може.
Шура Буртін. Фото: соцмережі.

Російський журналіст видання "Російський репортер" Шура Буртін оголосив голодування в підтримку українського режисера Олега Сенцова. Про це журналіст повідомив у Facebook, передають Патріоти України.

"Друзі, мені набридло репостити фразу "Олег Сенцов, черговий день голодування". Репостнеш, намажеш "бутер" і відчуваєш себе комахою. Здається, що ми просто хором ведемо зворотний відлік — дев'ять-вісім-сім — до смерті людини. А хлопець він, здається, сильний - візьме та й правда помре. Що я тоді відчую? Кажуть: а більше ми нічого не можемо, акцію в підтримку у Москві не погодили, навіть одиночні пікети не можна проводити через чемпіонат. Кольченко недавно сидів у карцері, до цього лежав у тюремній лікарні з дистрофією — і приєднався. А що мені заважає?" - заявив Буртін.

"Принаймні почуття голоду перебиває почуття сорому", - зазначив він, закликавши приєднатися усіх, хто може. "Можливо, якщо достатня кількість людей "ззовні" публічно приєднається до голодування, це якось прорве ізоляцію. Може, якщо серед нас будуть відомі люди, це стане зайвим інфоприводом і трохи на щось вплине", - написав журналіст.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...