​Нещасливий триколор: «Новый русский» Рой Джонс відправлений у нокаут у першому бою під прапором Росії

Якщо Рой Джонс-молодший сподівався, що зміна прапору піде йому на фарт, то сьогодні його чекало велике розчарування. Краще б вже 46-річний пенсіонер кролячу лапу на щастя таскав.

Рой Джонс-молодший. У Москві йому непереливкиЕкс-американець у Москві 12 грудня зазнав поразки нокаутом в 4-му раунді від британця Енцо Маккарінеллі, повідомляють Патріоти України.

Бій не був титульним. 28 жовтня на сайті Всесвітньої боксерської асоціації WBA з'явилося повідомлення, що поєдинок не санкціонований як титульний. Це означає, що боксери не могли вибороти жоден з титулів WBA в першій важкій вазі. У зв'язку з цим промоутер Володимир Хрюнов заявив про тиск влади США на WBA.

Тепер у доробку багаторазового чемпіону світу Джонса 71 бій, в яких 62 перемоги (45 нокаутом) і дев`ять поразок. Російський паспорт 46-річний боксер отримав 27 жовтня. Президент Володимир Путін надав американцеві громадянство 12 вересня. 35-річний Маккарінеллі - чемпіон світу за версією WBO (2006-2008) в першій важкій ваговій категорії. Він провів 46 боїв, здобувши 39 перемог (31 нокаутом) і зазнавши 7 поразок.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...