Нещасний помер на місці: Поліцейський збив пішохода на Київщині (фото)

Наразі поліція відкрила кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

У Броварах поліцейський збив на смерть пішохода. Фото: Brovary.net.

У Броварах на Київщині поліцейський за кермом автомобіля збив чоловіка на пішохідному переході. Потерпілий одразу помер на місці. Після ДТП водій-поліцейський залишив місце події. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції, передають Патріоти України.

Однак, після ДТП водій автомобіля сам прийшов до відділу поліції. Правопорушник пояснив, що залишив місце події для того, аби самостійно з’явитися до відділу поліції та повідомити про ДТП.

Наразі поліція відкрила кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Досудове розслідування у цій справі проводить Державне бюро розслідувань.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...