Нещасний помер на місці: Поліцейський збив пішохода на Київщині (фото)

Наразі поліція відкрила кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

У Броварах поліцейський збив на смерть пішохода. Фото: Brovary.net.

У Броварах на Київщині поліцейський за кермом автомобіля збив чоловіка на пішохідному переході. Потерпілий одразу помер на місці. Після ДТП водій-поліцейський залишив місце події. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції, передають Патріоти України.

Однак, після ДТП водій автомобіля сам прийшов до відділу поліції. Правопорушник пояснив, що залишив місце події для того, аби самостійно з’явитися до відділу поліції та повідомити про ДТП.

Наразі поліція відкрила кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Досудове розслідування у цій справі проводить Державне бюро розслідувань.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...