"Просто деньги кончились?": Фонд доньки Путіна припинив своє існування

У базі російського Міністерства юстиції дані про звітність фонду відсутні.

Фото: ЗМІ

Донька президента Володимира Путіна Катерина Тихонова ліквідувала фонд "Міждисциплінарні ініціативи в галузі природничих та гуманітарних наук", повідомляють Патріоти України з посиланням на Republic.

Як відомо, Тихонова є одною з співзасновників фонду "Міждисциплінарні ініціативи в галузі природничих та гуманітарних наук". А ліквідували фонд через попередження – організація порушила російський закон.

Фонд був зареєстрований наприкінці 2012 року. Він мав право займатися видавничою діяльністю, фінансовим посередництвом, операціями з нерухомістю та науковими дослідженнями.

Що цікаво, у базі російського Міністерства юстиції дані про звітність фонду відсутні. У серпні 2017 стало відомо, що фонд "Міждисциплінарні ініціативи в галузі природничих та гуманітарних наук" не веде жодної діяльності з моменту створення. А це загрожувало чималим штрафом і ліквідацією фонду через суд.

До слова, Катерина Тихонова також є співзасновником фонду підтримки науково-проектної діяльності студентів, аспірантів і молодих вчених "Національне інтелектуальний розвиток". Витрати фонду щороку суттєво зростають, зокрема, на "цільові заходи", про які ніхто нічого не знає.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...