Несподівано: Під Донецьком військовим на допомогу мобілізували котів (відео)

Кожен кіт на фронті бійцями цінується на вагу золота.

Коти на фронті допомагають боротися з гризунами. Фото: скрін відео

Бійці на передовій кажуть, що готові до загострення ситуації на фронті. Відповідати є чим. В окопах нині навіть більше від зовнішнього ворога дошкуляє інший противник. Про це розповідається у сюжеті Подробностей, передають Патріоти України.

Українські воїни в окопах починають жити в найскладніших умовах. Атаки супротивника. Обстріли. До цього додалися іще й осінні дощі. Зброю яка залишилася на передовій після Мінських домовленостей доводиться ретельно зберігати.

Вдень тут поки що тихо. Але в окопах вже чули про черговий російський гуманітарний конвой, який надійшов на окуповані території.

"Всі ми знаємо що ці гуманітарні конвої підвозять боєприпаси. З кожним конвоєм починають звіріти. З'являються боєприпаси. Починається стрілянина по наших позиціях. Чи то від страху, чи то від безсилля", - розповів командир підрозділу ЗСУ Олександр Олійник.

Також у бійців окрім всього іншого, з'явився новий ворог. Миші. Ними все просто кишить. Поля на лінії зіткнення не прибрані.

Миші гризуть одяг, провіант, деталі касок та рацій. Тому кожен кіт на фронті на вагу золота. Ворог не смертельний, але дошкуляє. Стара класика - пастки для мишей - у боротьбі із ними знову актуальна.

Відео можна переглянути тут.

Помер відомий український спортивний журналіст і коментатор

субота, 11 травень 2024, 15:55

У віці 68 років помер відомий український спортивний журналіст і коментатор Сергій Савелій. Трагічну звістку повідомляє Суспільне Спорт, посилаючись на рідних Савелія, передають Патріоти України. Савелій понад 40 років працював на Суспільному мовленні,...

Зниклі авто, прострочені продукти і булінг: Академія сухопутних військ опинилася у центрі гучного скандалу

субота, 11 травень 2024, 14:54

Тимчасова слідча комісія виявила численні порушення в Академії сухопутних військ. Про це у своєму Facebook повідомив сержант 72-ї бригади ЗСУ імени Чорних запорожців Віктор Пилипенко, передають Патріоти України. За його словами, напередодні відбулося п...