Несподівано: Співачка Приходько заявила, що йтиме на вибори з Тимошенко

Українська співачка Анастасія Приходько, яка нещодавно приголомшила заявою, що йде зі сцени, вирішила піти в політику. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Вона приєднається до "Батьківщини" Юлії Тимошенко. "Ніде правди діти, що досить багато політиків і лідерів різних партій зустрічалися зі мною й пропонували співпрацю. Але я зробила свій усвідомлений вибір і йду в команду Юлії Володимирівни Тимошенко", - написала співачка.

"Я сподіваюся на вашу підтримку і в майбутньому і вірю, що якщо мені довірять стати народним депутатом України, то разом з усіма вами і нашою командою ми зможемо змінити Україну так, що станемо не тільки географічним центром Європи, а й центром нового європейського життя", - додала вона.

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько заявляла, що створює свій суспільно-політичний рух "Вимагаю змін". За словами співачки, головним своїм завданням вона вбачає просвітницьку роботу.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...