Несподівано: Стало відомо, кого найохочіше беруть на роботу в Україні

Роботодавці нині говорять про значну плинність кадрів, багато в чому пов'язану з незадовільним рівнем зарплат.

Ілюстрація: 24tv.uaРоботодавці в Україні в 2016 році в основному активізували пошук нових співробітників, однак через часту невідповідність зарплатних очікувань пошуковці дедалі більше віддавали перевагу претендентам з відсутністю досвіду роботи. Про це мовиться в матеріалі "Апострофа" "Ринок праці в Україні: великі надії і скромні пропозиції", повідомляють Патріоти України.

Багато компаній замість досвідчених фахівців наймали молоді кадри без досвіду роботи (категорія - "початок кар'єри"). У дослідженні hh.ua відзначається, що кількість вакансій для цієї традиційно висококонкурентної групи претендентів збільшилася за рік на одну третину.

В цілому, за словами директора практики EY People Advisory Services Олени Бойченко, в 2016 році 22% компаній збільшили чисельність персоналу на 7% (по медіані), "тоді як в 2015 році таких компаній було всього 17%". Роботодавці також відзначили значну плинність кадрів, багато в чому пов'язану з незадовільним рівнем зарплат.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...