Несподівано: Цукерберг завдав потужний удар по Путіну

Facebook очистив соцмережі від груп, якими управляли з "фабрики тролів".

Компанія Facebook почистила соцмережі від груп, пов'язаних з "Агентством інтернет-досліджень". Воно розташоване в Санкт-Петербурзі і більш відоме як "фабрика тролів", повідомляють Патріоти України.

Про це повідомляє Bell, посилаючись на джерела в керівництві організації. Адміністрація Facebook видалила до 80% груп, які пов'язані з організацією. Вони вели свою активність також в Instagram і Twitter.

У Facebook, за словами джерела, закрили 25 груп. Вони налічували три мільйони підписників. У Instagram закрили 32 групи з такою ж кількістю учасників. Twitter почистили від 50 акаунтів з 600 тисячами підписників.

Співрозмовник зазначив, що групи створили "під передвиборну кампанію" в США. У тих групах, які не потрапили під видалення, "підтримують аудиторію", щоб знову запустити їх роботу в разі потреби.

Їх вирішили не чіпати через те, що на них підписані реальні люди, а не боти. Їх приналежність до "фабрики тролів" Facebook може вирахувати тільки по рекламним кампаніях.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...