Несподівано: Українці почали частіше їздити у Росію

Кількість подорожуючих із Росії в Україну також збільшилася на 4% - до 620,28 тисяч осіб.

Українці почали у півтора рази частіше їздити у Російську Федерацію. Такі дані навели у Міністерстві економічного розвитку і торгівлі, , повідомляють Патріоти України з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Від січня у Російську Федерацію з України подорожували майже три мільйони осіб. Це на один мільйон більше за аналогічний період минулого року.

У той же час, кількість туристів до Польщі скоротилась на 45%.

За даними Держприкордонслужби, загалом по світу цьогоріч подорожували понад 12 мільйонів українських туристів. Також у службі повідомили, що у першому півріччі 2017 року кількість туристів, що виїхали до Росії, зросла на 56,1%.

Крім того, кількість подорожуючих із Росії в Україну збільшилася на 4% – до 620,28 тисяч осіб.

До слова, прямуючи з України до Росії та у зворотному напрямку, найбільше пасажирів залізничного транспорту скористалися поїздом №073/074 сполученням Львів – Москва у першому півріччі 2017 року. За цей період цим поїздом державний кордон перетнули 87 тисяч пасажирів.

Нагадаємо, українські трудові мігранти посіли почесне місце у Чехії.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...