Несподівано: Вчені заявили, що не можна чистити зуби відразу після сніданку

Це може привести до проблем з емаллю.

Ілюстрація: ЖЖ

Не варто чистити зуби відразу після сніданку, це може привести до проблем з емаллю. Такого висновку дійшли вчені, повідомляють Патріоти України.

"Якщо ви звикли чистити зуби вранці, то неважливо, чи робите ви це до сніданку або після нього. Але пам’ятайте: між прийомом їжі і гігієнічною процедурою має пройти не менше години!" - кажуть у Британській асоціації стоматологів.

Вся справа у тому, що продукти з високим вмістом кислот, наприклад фрукти і соки, роблять емаль більш пористою, і, якщо ви почистити зуби відразу після їжі, ви можете завдати їй великої шкоди.

Тисячі молекул живої матерії можуть породити мільйони, які стають дуже стійкими до деградації: Науковці розгадали таємницю "святого Граалю"

неділя, 28 квітень 2024, 3:25

Таємниця, яка понад 50 років спантеличила наукове товариство, нарешті була розгадана. Команда з Університету Лінчепінга, Швеція, і Гельмгольца в Мюнхені виявила, що певний тип хімічної реакції може пояснити, чому органічна речовина, що міститься в річк...

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...