Несподівано: Вчені з'ясували, які жінки частіше виходять заміж

Виявилося, що у 80 відсотків міцних пар, у стосунках яких спостерігається гармонія і взаєморозуміння, партнери мають приблизно однаковий рівень освіти.

Ілюстрація: kavkazplus.com

Дослідники довели, що жінки, які виступають ініціаторами у стосунках, більш щасливі в коханні. Так, у ході нового дослідження, яке провели працівники сайту для знайомств The League, були проаналізовані дані про 100 гетеросексуальних пар, які перебувають у стабільних і міцних стосунках, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Independent

Варто відзначити, що в експерименті враховувалися дані лише про ті пари, що живуть разом не менше року. Як виявилося, в одній з трьох пар, які перебувають у серйозних стосунках і повністю задоволені ними, ініціатором виступала жінка. Опитування показало, що саме вона першою писала партнеру СМС-повідомлення.

Згідно з аналізом проведеного дослідження, дівчата, які роблять перший крок у відносинах, мають у три рази більше шансів завести серйозний роман, який в майбутньому може привести до весілля. Дослідження також показало, що пари, задоволені своїми відносинами, мали різницю у віці в середньому три роки.

Також з'ясувалося, що у 80 відсотків міцних пар, у відносинах яких спостерігається гармонія і взаєморозуміння, партнери мають приблизно однаковий рівень освіти. Дані також показали, що пари відправили в середньому 34 повідомлення один одному до обміну телефонними номерами.

Однак, за словами куратора проекту Мадлен Масон, такі статистичні дані можуть допомогти деяким людям на їхньому шляху до любові, проте вона підкреслює, що кожна людина має справу з любов'ю по-різному і це потрібно враховувати. "Дані допомагають замислитися над тим, як ставиться до цього, і чи можуть бути речі, які ви можете змінити. Але це просто цифри і не відносяться до всіх", - сказала вона.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...