Несподівано: Зірковий друг Путіна і Кадирова привітав Україну з Новим роком (відео)

На відео репер звернувся до мільйонів своїх фоловерів, після чого почав перераховувати окремі країни. Слідом за Росією Тіматі привітав із прийдешнім 2018 роком Україну.

Фото: uznayvse.ru

Російський репер Тіматі, любитель похвалитися в мережі приватними зустрічами з Володимиром Путіним і головою Чеченської республіки Рамзаном Кадировим, згадав у своєму новорічному відеозверненні до "братніх" держав Україну. Відповідний ролик одіозний співак розмістив на особистій сторінці в Instagram, повідомляють Патріоти України.

"Всі братські держави, с прийдешнім!!! Піднімай прапор своєї країни в коментарях!!" - прокоментував ролик Тіматі.

У коментарях, яких зібралося під постом більш 25 тисяч, співаку висловили обурення мешканці Киргизстану, яких репер не згадав, а жителі Білорусі зайвий раз нагадали, що "немає країни Білорусії, є Білорусь".

"Кілька разів на тиждень фіксуються спроби заходу": У ДПСУ розповіли, де найактивніші російські ДРГ

середа, 1 травень 2024, 1:45

Найактивніша діяльність російських диверсійно-розвідувальних груп наразі фіксується на Сумщині. Вони намагаються перетнути державний кордон України у межах області по кілька разів на тиждень, передають Патріоти України. . Про це в ефірі каналу "Ми – У...

Скарги на відлов далекобійників прямо під час рейсів: У ТЦК покоментували особливості мобілізації

середа, 1 травень 2024, 0:55

Як повідомляли Патріоти України, Асоціація міжнародних автоперевізників заявила, що на Закарпатті представники ТЦК зупиняють фури і мобілізують водіїв прямо з колес. В обласному центрі комплектування відреагували. . У повідомленні Закарпатського обласн...