Нетвереза карма: У Росії винний стелаж вбив злодійку, яка вкрала курку

Узлодійки раптом підкосило ногу і намагаючись встояти з куркою в паху вона схопилася за винний стелаж, який на неї впав з усім вмістом.

Ілюстрація: pobedpix.com

У Челябінську (Росія) п'яна жінка, яка намагалася винести заморожену курку в власних штанях, була похована під винним стелажем, за який вхопилася, після того як від крижаного курячого стегенця їй звело ногу, передають Патріоти України.

Жінка напідпитку під виглядом покупця випила в торговому залі пляшку горілки, і сховала заморожений курячий окорок у власних колготах. Перебуваючи в винному ряду, у злодійки раптом підкосило ногу і намагаючись встояти з куркою в паху вона схопилася за винний стелаж, який на неї впав з усім вмістом.

Співробітники універсаму витягли тіло жінки і викликали швидку. При огляді жінки лікарі і виявили під спідницею, в колготах морожену курку. Жінка померла від сильного удару в область серця грудної клітини; м'язи стегна правої ноги були скорочені, що говорить про її судоми.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...