Невдала помста: У Києві чоловік підпалив авто знайомого, але загорівся сам (фото)

У Києві раніше судимий чоловік намагався помститися своєму знайомому, підпаливши його автомобіль у Голосіївському районі на вулиці Золотоніській, однак зайнявся сам, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу столичної поліції.

На місці події правоохоронці виявили взуття та годинник. Службовий собака по кличці Метіс-Міф взяв слід та привів поліцейських до будинку, де переховувався зловмисник.

"У дворі приватного будинку оперативники затримали чоловіка із опіками рук. Ним виявився 32-річний уродженець Херсонської області, який раніше відбував покарання за різні злочини. Два роки тому він звільнився з місць позбавлення волі", – розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

Встановлено, що напередодні між родичем затриманого та власником авто стався конфлікт. Саме тому затриманий придбав каністру бензину та підпалив автівку знайомого, але частина пального потрапила на його одяг, і він теж зайнявся.

"Підпалювачу оголошено про підозру за частиною другою статті 194 ("Умисне знищення або пошкодження майна") Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі", - додав Волошин.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...