"Невдячна сволота": Мати виписала сину-студенту рахунок за прожиття (фотофакт)

Чоловік виклав в мережу фотографію рахунку, який йому виставила мати за 13 місяців спільного проживання

Ілюстрація: ru.depositphotos.com.Чоловік виклав в мережу фотографію рахунку, який йому виставила мати за 13 місяців спільного проживання. Сума заборгованості хлопця склала майже $ 40 тисяч, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Найбільш примітною графою рахунку став пункт "за те, що був сволотою і не дякував матері ні за фінансову, ні за будь-яку іншу допомогу". Такий недолік сина жінка оцінила в тисячу доларів.

Серед інших пунктів було перераховано типові потреби студента: рахунок за інтернет і телебачення, комунальні послуги, прибирання та їжу.

Оскарження висновку ВЛК можливе: Офіцер розповів, як це відбуватиметься

вівторок, 7 травень 2024, 18:22

Можливість оскарження рішення військово-лікарської комісії залишиться в оновленому законодавстві. Про це заявив в ефірі телемарафону офіцер Центральної військово-лікарської комісії Дмитро Мірошніченко, передають Патріоти України. "Ми її удосконалили. В...

Позиція однозначна: Українці відповіли, що влада повинна зробити з УПЦ Московського патріархату

вівторок, 7 травень 2024, 17:56

У квітні 2024 року 83% українців вважають, що держава в тій чи іншій мірі має втрутитися в діяльність УПЦ Московського патріархату,передають Патріоти України. Зокрема, 63% вважають, що ця церква має бути повністю забороненою. Ще 20% зараз виступають за...