"Невже я помру?": Стали відомі нові подробиці про стан Ротару

В уфимській лікарні заявили, що українську співачку Софію Ротару привезли на "швидкій" з підозрою на інсульт, повідомляють Патріоти України.

"Коли співачку везли на каталці до відділення реанімації, Ротару отямилася. Вона стала без кінця повторювати: "Дівчата, я помру? Невже я помру?", - розповіли "КП" в російській медустанові.

Їй негайно зробили МРТ. Діагноз "крововилив у мозок" не підтвердився. У Ротару виявили сліди множинних осередків старих інсультів. Вона неправильно приймала деякі свої ліки. А препарати, які борються з тромбами, зовсім не пила. Лікарі наполягали, щоб співачка пробула в медцентрі ще 5 днів. Тим більше, що її пам'ять до кінця ще не відновилася. Однак артистка наполягла на виписці.

"У понеділок увечері палата Софії Михайлівни спорожніла", - додали співробітники лікарні. Поки невідомо, відпустили Ротару додому чи перевезли в столичну клініку. Раніше медики повідомляли, що Ротару стало ліпше, до неї повернулася пам'ять, припинилося запаморочення. Концертний директор розповів, що у співачки піднявся артеріальний тиск.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...