Незважаючи на бойкот: Відома українська співачка "засвітилася" на росТБ на Новий рік

Легендарна співачка Софія Ротару, незважаючи на бойкот виступів у РФ, все ж з'явилася в новорічному ефірі російського "Першого каналу", повідомляють Патріоти України.

Вона виконала хіт "Біла зима". Втім, сама Ротару, здається, про подію не знає – в ефір потрапив її торішній запис. А "справжня" Ротару при цьому була показана у новорічному концерті на телеканалі "Україна".

Як зазначалося, співачка Софія Ротару, яка нещодавно налякала шанувальників своїм станом здоров'я, скасувала свій виступ на "Пісні року" в Росії. Артистка вперше не відвідала премію, на якій була присутня 43 рази.

Також інформацію підтвердив син Софії Михайлівни Руслан Євдокименко, який зазначив, що Ротару вперше не відвідала "Пісню року". Також повідомлялося, що Ротару не буде зніматися ні в "Пісні року", ні у "Золотому грамофоні". Крім того, співачка відмовилася виступати на корпоративах у Росії.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...