"Ні грошей, ні роботи, ні житла": "Вата" з Донбасу, що втекла у РФ, скаржиться, що їх "кинули" (фото, відео)

Українці, що втекли в Росію в пошуках кращого життя, виявилися заручниками порожніх обіцянок уряду Володимира Путіна. Про свою нелегку долю біженці розповіли на камеру, поскаржившись на відсутність житла, роботи і матеріального забезпечення, повідомляють Патріоти України.

"Поширюються завідомо неправдиві чутки, що прибувшим з України видаються по 800 рублів і надаються квартири. Все говорять-говорять, нічого тут такого немає. Ні копійки грошей, ні роботи, ні житла, нічого. Просто живуть тимчасово і не зрозуміло, яка їхня доля. А через місяць сказали, що виселять на вулицю", - кажуть чоловіки.

Одна з українок розповіла, що пункт розподілу біженців знаходився в окупованому Сімферополі. "Ми всі металурги, промисловці, а нас привезли на сільське господарство. Тут більше половини українців, а роботи навіть для місцевих немає. У Таганрозі ми були, потім нас вивезли. Їхали до Самари, а висадили в Сизрані. Жили в військкоматі. Потім привезли в Тюмень ... Ні соків, ні печива, ні овочів діти не бачать, нічого не дають. Однією молочко годують, а діти у нас молочку не їдять", - скаржаться жінки.

У коментарях під відео, розміщеному в Facebook, не приховують зловтіхи.

"Сподіваюся що все це чмо перекинуть ближче до полярного кола, де унти стоять, як у нас хороша машина. Нехай насолоджуються "рюське міром", Іуди. Це ваші 30 срібняків", "Вас ще годують? Даремно!", "Зрадників ніде не люблять", - пишуть користувачі.


Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...