"Ні-і-і, це зрада України, совєтів і всього на світі": У відомому радянському кіно знайшли "антибандерівську" пропаганду (відео)

У радянському фільмі "Дума про Ковпака" сформовано негативний пропагандистський образ бандерівців. Про це на своїй сторінці в Facebook розповів журналіст Олександр Тверський, опублікувавши відповідне відео, повідомляють Патріоти України.

"Бандерівець тут представлений тупим і неписьменним йолопом, який думає, що воює за вільну Україну, а насправді отримує директиви від німців, але сам цього не розуміє. Патріотичні почуття українця висміюються і принижуються. "Та й як можна воювати за вільну Україну проти більшовиків?" - запитує радянська пропаганда в цьому уривку. Ні-і-і, це зрада України, Совєтів і всього на світі. Це погані українці, а хороші були на боці Червоної Армії", - зазначив він.

"І вірила ж більшість у країні цій брехливій пропаганді", "Пам'ятаю цей фільм. А який фільм про війну, особливо тих часів, не мав пропагандистського підгрунтя?" - коментують ролик в інтернеті.

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...