Нічними вулицями елітного району Одеси блукає безпритульне левеня (відео)

Невідомо, де та як малюк знаходить собі прокорм. Однак школу виживання в плані знайти притулок і не потрапити в людські руки він успішно освоїв.

У курортній Аркадії, кілька вечорів поспіль місцеві жителі спостерігають незвичну картину, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости та одеситку Олену Ді. По алеях неподалік від величезного житлового комплексу - висоток «Перлина» - абсолютно вільно прогулювалося левеня. Не іграшкове. При цьому малюк був самотнім, його господарів поруч не спостерігалося. «А ще було помітно, що левеня розгублене і налякане», - стверджують очевидці.

Автору публікації, почувши таку новину, відправилася на місце, що б все перевірити особисто. Довелось кілька годин побродити околицями, а ввечері левеня дійсно з’явилося, варто зазначити, леви – нічні тварини. Воно бігало серед дерев, неподалік від житлового комплексу. Здалеку звірятко було схоже на велику кішку. При найменшому наближенні маленький хижак відразу ж зривався з місця і в врешті-решт зник з поля зору.

Деякі одесити стверджують, що нібито левеня разом зі своїми господарями проживає в одній з квартир багатоповерхівки. Інші опитані переконані: хижак «втік подихати повітрям». Є й такі, хто вважає, що «нещасну тварину просто вигнали», мовляв «вже награлися».

Як би там не було, про подальшу долю левеняти поки не відомо. Як залишається загадкою і те, яким чином малюк опинився на вулиці.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...