"Нічого особистого - лише бізнес": Хто з учасників першого півфіналу Націвідбору до "Євробачення-2019" виступав у Росії

Вокалістка одного із гуртів несподівано виявилася громадянкою РФ, хоча і виконує автентичні українські пісні.

У Києві пройшов перший півфінал українського національного відбору пісенного конкурсу, під час якого члени журі та глядачі визначилися, хто пройде у фінал, передають Патріоти України.

У першому півфіналі відбору виступили:

1. The Hypnotunez
2. LETAY
3. VERA KEKELIA
4. ЦеШо
5. YUKO
6. MARUV
7. Brunettes Shoot Blondes
8. BAHROMA

З них троє їздили виступати у Росію: YUKO, MARUV та BAHROMA. Усім їм ведучий Сергій Притула поставив запитання з цього приводу.

Як виявилося, вокалістка гурту YUKO Юлія Юріна, яка виконує українські аутентичні пісні та виступила у нацвідборі з українською фольклорною піснею, є громадянкою Росії. За освітою вона дослідниця українського фольклору. Наразі Юлія отримала посвідку на постійне проживання в Україні. Тож, як зазначила під час ефіру співачка, вона виступала у себе на батьківщині.

У Росії виступала і MARUV. Відповідаючи на запитання ведучого Сергія Притули щодо концертів у Росії, Анна Корсун зазначила: "Кожен обирає по-своєму, як нести мир. Хтось бере зброю. Я обираю такий шлях". Окрім концертів, які вже відбулися, Анна також запланувала нові сольні концерти цієї весни.

Ще один музичний гурт, який виступав у Росії - BAHROMA, так прокоментував свої концерти в країні-агресорі: "Любов, як і музика, не має кордонів". Натомість Сергій Притула відповів: "Але іноді хтось їх порушує".

Джерело: Еспресо.ТV

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...