"Нічого святого": Терористи "ЛНР" використовують "особливу" дівчинку в пропаганді (фото)

Дитина сильно відстала в розвитку від однолітків.

Фото: ЗМІТерористи ЛНР знову використовують в своїх цілях юну "поетесу" Богдану Нещерет на прізвисько "Доця", яку раніше знімали в пропагандистських роликах, але потім викрили. Фото юною пропагандистки, у якої раніше відібрали всі медалі, з'явилися в одному з пабліків терористів, повідомляють Патріоти України.

На знімку "Доця" стоїть поруч з могилою вбитого ватажка бойовиків ЛНР Олексія Мозгового. "Ім'я Богдани Нещерет стало часто з'являтися на сайтах ЛДНР у розпал війни на Донбасі, в середині 2014-го року. Її тато воював в тій самій бригаді "Привид" бойовиків "ЛНР".Через п'ять місяців після смерті Мозгового Нещрет була зарахована в його бригаду. Там вона раптово відкрила в собі поетичний дар. В інтернеті один за одним почали з'являтися ролики, на яких Богдана читає пронизливі вірші про війну і про "українських фашистів, які вбивають дітей Донбасу"", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що учасниця угрупування ЛНР Ольга Захран (кличка Бджілка), раніше брала участь в зйомках пропагандистських роликів разом з Богданою. Вони разом збирали гроші і гуманітарну допомогу. Захран розповіла, що дівчинку просто використовують власні батьки.

За словами терористки, вірші за неї пише бабуся, і образ дівчинки в цілому є вигадкою. Після того, як ця інформація була оприлюднена, Богдану перестали використовувати для зйомок пропагандистських роликів. "При цьому "Бджілка" розповіла, що дівчинку "протестували психологи", які виявили - вона насилу вміє пов'язувати слова в речення, давно закинула школу і сильно відстала в розвитку від однолітків", - зазначається.


Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно