
Біолог та науковий блогер Дарія Прокопик переконує, що сіль корисна для організму, вона наносить шкоду лише при надмірному споживанні. Так, організм людини потребує калій та магній, які містяться у кухонній солі для підтримки тиску крові, повідомляють Патріоти України.
Вживання солі покращує роботу мозку та серця, її рекомендують для вироблення шлункового соку. Проте при високому рівні натрію у людини підвищується тиск, і люди з віком втрачають здатність повернути його у норму. Біолог назвала норму споживання солі на день - одна чайна ложка. Вона також порадила людям готувати власноруч їжу та регулювати кількість солі, оскільки виробники привчають споживачів до надмірних смаків.
Володимир Зеленський сказав у Франції, що вжитих антикорупційних заходів "недостатньо". Таки недостатньо. Вони поки не зачепили «Алі-Баби» . На відміну від героя арабських казок, «наш» Андрій Борисович Єрмак, схоже, з «розбійниками» не бореться. Він ї...
У гірському районі Закарпаття прикордонники Чопського загону зупинили групу українців, які намагалися незаконно дістатися до Словаччини. Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон, передають Патрі...