
Біолог та науковий блогер Дарія Прокопик переконує, що сіль корисна для організму, вона наносить шкоду лише при надмірному споживанні. Так, організм людини потребує калій та магній, які містяться у кухонній солі для підтримки тиску крові, повідомляють Патріоти України.
Вживання солі покращує роботу мозку та серця, її рекомендують для вироблення шлункового соку. Проте при високому рівні натрію у людини підвищується тиск, і люди з віком втрачають здатність повернути його у норму. Біолог назвала норму споживання солі на день - одна чайна ложка. Вона також порадила людям готувати власноруч їжу та регулювати кількість солі, оскільки виробники привчають споживачів до надмірних смаків.
У Росії наростає проблема дефіциту життєво важливих ліків, зокрема для людей з діабетом та онкозахворюваннями. Ця проблема переросла в системну кризу медичного забезпечення по всій країні, передають Патріоти України з посиланням на повідомлення Центру ...
За даними Пенсійного фонду України, близько 25% людей, які вже оформили пенсію, продовжують працювати. Та чи дозволено таким громадянам одночасно отримувати й заробітну плату, і повну пенсію? Про те, чому з грудня в деяких українців можуть утримувати д...