
Біолог та науковий блогер Дарія Прокопик переконує, що сіль корисна для організму, вона наносить шкоду лише при надмірному споживанні. Так, організм людини потребує калій та магній, які містяться у кухонній солі для підтримки тиску крові, повідомляють Патріоти України.
Вживання солі покращує роботу мозку та серця, її рекомендують для вироблення шлункового соку. Проте при високому рівні натрію у людини підвищується тиск, і люди з віком втрачають здатність повернути його у норму. Біолог назвала норму споживання солі на день - одна чайна ложка. Вона також порадила людям готувати власноруч їжу та регулювати кількість солі, оскільки виробники привчають споживачів до надмірних смаків.
Субсидії в Україні тепер перевіряють значно жорсткіше, відмову можуть дати навіть через дрібну помилку в декларації, великі покупки, перекази з-за кордону або залишки коштів на рахунках. Окремою підставою для скасування виплат залишається борг за комун...
Увага аудиторії до українських артистів Тараса та Олени Тополь сильно прикута після оголошення про розрив 12-річного шлюбу. Мережею ширяться різні припущення щодо причин розлучення зірок, а на тлі цього галасу ведучі "Радіо Люкс" вирішили з'ясувати, що...