Ніколи не пізно! Соцмережа допомогла зустрітися закоханим через 60 років

Закохані Ерік і Елейн, які розлучилися більше 60 років тому, знайшли один одного завдяки соцмережі Facebook і одружилися, з посиланням на The Mashable, повідомляють Патріоти України.

Ще будучи семирічним хлопчиком, Ерік закохався в Елейн, кращу подругу своєї сестри. Хлопчик був молодший за дівчинку на два роки і тримав свої почуття в секреті. Однак його мати дізналася про таємну любов Еріка і заборонила йому спілкуватися з дівчинкою.

Після закінчення школи вони втратили зв'язок і не спілкувалися більше 60 років. Однак завдяки соцмережі Facebook знайшли один одного знову. "Якби не Facebook, ми б ніколи не знайшли один одного", - зізнався Ерік.

Через якийсь час після відновлення відносин закохані вирішили одружитися. Для весільної церемонії вони вибрали будівлю школи, в якій колись вчилися - нині це центр для проведення заходів.

До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...

В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...