Німці божеволіють від Коноплянки: Тепер український легіонер для них - "Король Коно"

В 1/8-й Кубка Німеччини "Шальке" Коноплянки зустрічався з "Нюрнбергом" і переміг 3:2. Дублем у цьому матчі відзначився наш півзахисник.

Євген Коноплянка. Фото:plussport.com.ua

Ще якийсь тиждень тому українця Євгена Коноплянку німецькі уболівальники і преса змішували з болотом, але тепер він для них - Король Коно! Про це пише Футбол 24, інформують Патріоти України.

В 1/8-й Кубка Німеччини "Шальке" Коноплянки зустрічався з "Нюрнбергом" і переміг 3:2. Дублем у цьому матчі відзначився наш півзахисник. Уболівальники "Шальке" не шкодують компліментів на адресу українця, а ось, що про це написала німецька преса.

Bild

"Шальке" нервує перед дербі. "Кобальтові" вітають короля Коно!

Король Коно! Євген Коноплянка вистрілив дублем за "Шальке". Команда з Гельзенкірхена вийшла в наступний раунд, обігравши "Нюрнберг" 3: 2, і головним чином зобов'язаний українському новачкові. Він уже зіграв ключову роль у перемозі над "Краснодаром" в лізі Європи. А його вчорашній перший гол був неперевершеним.

Kicker

3: 2! Коноплянка протягає "Шальке" в 1/8 фіналу

Коноплянка не зміг відзначитися на 16-й хвилині, а вже через 4 хвилини зіграв краще: він елегантно замкнув скидку Майера після кутового, зробивши рахунок 1: 0. А на 45-й Євген, який був помітною фігурою на полі, забив зі своєю слабкою лівої ноги. У складі "Шальке" Коноплянка викликав найбільше захоплення.

Sport1

"Шальке" проходить далі після важкої перемоги

Першокласне виконання Коноплянкою двох ударів після кутових допомогло гостям, які грали сконцентровано і наполегливо, виграти матч.

Коноплянка забив супергол за "Шальке" в своєму другому поспіль матчі

Derwesten

Коноплянка і Майер привели "Шальке" до перемоги

Обидва гравці виділялися в атаці "кобальтових". Українець був дуже спритним, його було важко зупинити в Нюрнберзі. Гол п'ятою, який вивів гостей вперед, був прекрасним. Він же зробив рахунок 3: 0, і мав ще два хороших шанси.

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...