"Ніж у спину": "Памятник украинскому писателю Мыколе Гоголю в Швейцарии, о России ни слова", - блогер (фотофакти)

У одному з головних міст "Швейцарської Рів'єри", що так полюбляють багаті росіяни, 10 років тому з'явився монумент, котрий "зухвалим підписом" дуже дратує представників "братнього народу"
Треба пам'ятати, що великий син України досить довго гостював в цьому курортному містечку на березі Женевського озера. Тут він працював над своїми "Мертвими душами", зазначають Патріоти України.

"У Веве, Швейцарія все відразу було визначено по своїх місцях (зара в московитів пукани підірве)", - підписав своє повідомлення блогер Олег Леусенко.

Варто нагадати, що дарунок цьому франкомовному кантону був приурочений до 200-річчя від дня народження великого письменника.

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...