"Ночной дожор": Дієтологи назвали продукти, які можна їсти вночі без шкоди для фігури

Немає в світі людини, яка ніколи не була б голодною після 18:00 і не перекушувала першою-ліпшою стравою у холодильнику. Дієтологи заявлять, що є продукти, які можна їсти навіть вночі, повідомляють Патріоти України.

Ягоди

Свіжі або заморожені, ягоди містять мінімум цукру і невелику кількість калорій.

Мигдаль

Серед усіх горіхів мигдаль найкорисніший. Кілька грам мигдалю на ніч не тільки не завдадуть шкоди, а й наситять організм вітаміном Е і омега-3 жирними кислотами.

Філе індички

М'ясо індички містить великий відсоток білка. 150 г філе індички забезпечать організм добовою дозою вітаміну РР і мінералів.

Спаржа

Зелень взагалі містить безліч корисних речовин, а спаржа багата антиоксидантами, які уповільнюють старіння.

Хумус

Нутова закуска не містить холестерину, у ній багато білка. Хумус відмінно втамовує голод і дарує організму залізо і жирні кислоти.

Джерело: mport.ua

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...