Ногу, якою прикривала обличчя, не змогли зберегти: Лікарі продовжують боротися за життя бабусі, яку пошматували алабаї

71-річна жінка, яку пошматували три середньоазійські вівчарки продовжує перебувати у стабільно ​важком стані.

71-річна Світлана Костенюк перенесла вже кілька операцій. Лікарям довелося ампутувати їй ногу. Про це повідомив онук постраждалої Роман Костенюк, повідомляють Патріоти України з посиланням на odessa.online.

"Бабуся пережила вже кілька операцій. Лікарі буквально по частинах збирали їй праву руку, якою вона прикривала обличчя від собак. Крім того, їй довелося ампутувати ногу, так як некроз міг привести до зараження крові", - повідомив Роман.

На лікування йде понад 5 тисяч гривень на день. Сім'я звертається за допомогою до небайдужих людей, допомогти. ПриватБанк, гривня - 5168 7573 5610 8243, Костенюк Рома.
Нагадаємо, трагедія сталася 13 березня в Санжейці. 71-річна жінка прийшла, щоб прибрати будинок по найму, і в цей момент на неї накинулися три сусідських алабаї. Рятувала від негайної смерті жінку хазяйська собака, яка заступилася, за що була розірвана.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...