Нова "багіня"? 57-річний професор з Донецька "похвалився" оголеними фото із своєю неповнолітньою коханкою (фото, 18+)

За словами професора дівчина є його нареченою, а фото хтось "викрав" з її телефону.

Віктор Толстих любить молоденьких дівчат. Фото:fakty.ictv.ua

Завідувач кафедри комп'ютерних технологій Донецького національного університету 57-річний Віктор Толстих виявився замішаним в секс-скандалі: в мережу потрапили його фото з напівоголеною 17-річною коханкою - студенткою цього ж вишу Маргаритою Пещеровою. Про це пише Обозреватель, інформують Патріоти України.


За словами самого Толстих, дівчина є його нареченою, а фото хтось "викрав" з її телефону.

"Якийсь придурок скористався телефоном моєї нареченої, коли вона залишила його без нагляду і задовольнив свою хворобливу хіть - вкрав деякі особисті фотографії. Бувають і такі малолітні збоченці "чоловіки", - написав у соцмережах професор.

Як з'ясувалося пізніше, особисті фото нібито "украв" одногрупник Пещерової, закоханий в дівчину і виклав їх на один з інтернет-форумів.

"Ось як роблять справжні закохані "чоловіки". Ні, вони не зізнаються і не домагаються. Вони крадуть особисті фото дам серця і поширюють їх ... Як не прикро визнавати, але, схоже, у мене є одногрупник - мішок з лайном", - журиться в соцмережах Маргарита.

Відзначимо, що сторінку Толстих в соцмережі "небайдужі" засипали повідомленнями різного змісту. Сам викладач стверджує, що нічого страшного в ситуації, що склалася немає, публікуючи при цьому фрагменти листування з обуреними.

Нагадаємо, в Кримінальному кодексі України існує стаття, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі за "розбещення неповнолітніх".

Велика частина персоналу ДонНУ переїхала з тимчасово окупованої території Донбасу в Вінницю, ті викладачі, що залишилися, переважно підтримують самопроголошену "ДНР".

Великий удар по кишені! Ліки в Україні можуть миттєво подорожчати на 15% - маркетплейси можуть знищити

вівторок, 21 травень 2024, 6:42

В Україні Держлікслужба зареєструвала проєкт постанови Кабінету міністрів, яка може призвести до різкого подорожчання ліків. Якщо проєкт ухвалять, розміщувати інформацію про ціни на ліки та бронювати їх можна буде тільки через сайти самих же аптек. Це ...

В яких областях України найбільше ухилянтів і скількох вже доправили до ТЦК: У Нацполіції назвали цифри

вівторок, 21 травень 2024, 6:25

В Україні 18 травня вступив в силу новий закон про мобілізацію, який, зокрема посилює відповідальність за ухилення від призову. У Нацполіції розповіли, у яких областях виявили найбільше ухилянтів. . Так, керівники територіальних центрів комплектування ...