Нова програма "Марина з нами": Артисти "Дизель Шоу" зберуться на перший спільний концерт після смертельної ДТП

Всі квитки розкуплено.

Дизель Шоу

Артисти «Дизель Шоу» після трагічної аварії повертаються до роботи. Художній керівник колективу Єгор Крутоголов дебютував на театральній сцені в спектаклі «В Боренько чогось немає», а Вікторія Булітко і Євген Сморигін дали благодійний концерт для дітей в Житомирі. Повним складом «дизелі» вперше вийдуть на столичну сцену 26 лютого і представлять нове шоу «Марина з нами», зазначають Патріоти України.

Схоже, актори не очікували такої підтримки від шанувальників, які вже розкупили всі квитки на виступ. Ті, хто не встиг, просто засипали «дизелів» в мережах проханнями додати ще один концерт.

«Спасибо, дорогие поклонники! Мы увидели, какими активными темпами вы покупаете билеты на большое киевское шоу и приняли решение — провести еще один, дополнительный, концерт. Потому что согласны: почти 4 000 мест во Дворце „Украина“ — это здорово, но все равно мало! Рады, что хотите прийти к нам большими семьями, с друзьями, родителями и коллегами!», - подякували гумористи.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...