Нове отруєння поблизу Солсбері: Стало відомо про симптоми у постраждалих (фото)

У сусідньому з Солсбері місті Еймсбері двох осіб могли отруїти нервово-паралітичним агентом "Новачок". Таку версію вивчають британські спецслужби в зв'язку з показаннями лікарів. Про це пише The Sun з посиланням на джерела, повідомляють Патріоти України.

Чарлі Роулі і Дауна Старджесса госпіталізували в лікарню у Солсбері, де медики визначили, що їх отруїли токсичними речовинами. Їх привезли із симптомами, які були у екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньці Юлії.

Зразки речовин відправили в хімічну лабораторію Міноборони Великобританії в Портон-Дауне на терміновий аналіз. Отруєних чоловіка і жінку знайшли в несвідомому стані у приватному будинку на Магглтон-роуд в Еймсбері, який знаходиться в 10 милях від Солсбері.

Поліція оточила кілька місць в місті. Зокрема, вулицю, на якій знайшли потерпілих, аптеку і центр при баптистській церкві. До розслідування також підключилося контртерористичний відділення.

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...

Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...