Нові деталі: Стало відомо, як вбивця патрульних у Дніпрі отримав посвідчення бійця АТО

Як запевняють у МВД, посвідчення отримала його мати. Але чи перебував сам Пугачов на той момент в розшуку, ще треба встановити.

Посвідчення учасника бойових дій Пугачова. Фото: ЖЖ

Посвідчення учасника бойових дій, яке підозрюваний у вбивстві двох поліцейських у Дніпрі Олександр Пугачов отримав, перебуваючи у розшуку, видано його матері. Про це заявив радник глави МВС України Антон Геращенко в ефірі одного з українських каналів, повідомляють Патріоти України.

"Посвідчення було видано матері Пугачова на підставі довіреності, яку той написав. Буде детально перевірено перевірка, чи знали співробітники, що видають посвідчення людині, яка все-таки перебуває у розшуку. Якщо буде встановлений такий факт, що їх притягнуть до відповідальності", – сказав Геращенко.

Раніше волонтер Роман Синіцин писав, що підозрюваний у вбивстві патрульних у Дніпрі Олександр Пугачов отримав посвідчення учасника бойових дій, перебуваючи в розшуку.

Пугачов - екс-боєць роти спецпризначення МВС "Торнадо", який перебуває у розшуку з 2015 року за кількома статтями - ч.3 ст.146 - "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини", ч.1 ст.255"Створення злочинної організації", ч.2 ст.153 "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом".

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...