Новорічне диво: У російському Магнітогорську під завалами знайшли живим однорічного малюка (фото, відео)

У Магнітогорську, де 31 грудня стався частковий обвал житлового будинку через вибух побутового газу, з-під завалів дістали живу дитину, повідомляють Патріоти України.

Однорічний малюк пролежав там більше доби, повідомив губернатор Челябінської області Борис Дубровський у Telegram-каналі.

"11-місячна дитина знайдена живою під завалами! Готується реанімація. Рятувальники почули плач. Дитину врятувало те, що вона була в ліжечку і тепло закутана", – написав Дубровський.

Малюка звуть Іван Фокін. Він залишився у квартирі №325. Його батьки також вижили. Цю інформацію підтвердила тітка хлопчика. За її словами, мама разом зі старшою дитиною вибралася з-під завалів, але молодшого сина знайти не змогла.

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...