Новий рік вдався: Мережу підірвали ТОП-5 епічних бійок Дідів Морозів (фото, відео)

Новорічно-різдвяні свята пов'язані з великою нервовою напругою, тому не дивно, що Діди Морози б'ються по всьому світу, повідомляють Патріоти України.

Не поділили клієнтку

Найсвіжіший випадок стався 17 грудня в Одесі, на вулиці Дерибасівській. Дідів Морозів на цьому відео звати Мустафа і Тимур, останній є чемпіоном боїв без правил. Не поділили "дєдушки" клієнтку: обидва чатували біля міської ялинки, і коли дівчинка попросила Діда-Мустафу сфотографувати її з Дідом-Тимуром, Мустафа озлобився і, за словами Тимура, привселюдно заявив, щоб він валив з-під ялинки та нецензурно його облаяв. Тимур теж озлобився і натовк Мустафі. Доповнювала цей сюр Снігуронька, яка стрибала навколо осатанілих Дідів, благаючи їх припинити безлад.

Обережно, ненормативна лексика!

Коли Дідів Морозів врешті решт розняли, з'ясувалося, що в Тимура відірвалася борода і лопнули штани, а його опонент отримав декілька добрячих тумаків.

Напилися і побилися

В 2013 році в Нью-Йорку учасники щорічного свята "СантаКон", вдягнені Санта-Клаусаму, влаштували групову бійку на вулиці. Судячи з запису, в бійці брало участь менше восьми Сант.

Передноворічне торжество "СантаКон", яке також називають "Сантархія", "Буяння Сант" і "Червона загроза" було започатковано в 1994 році в Сан-Франциско. Не всі містяни задоволені цим дійством, яке відзначається в барах Брукліна і Манхеттена. Деякі нью-йоркці скаржаться, що "вечірка Санта-Клаусів" супроводжується скандалами. Влада в цілому ставляться до "СантаКону" доброзичливо, вважаючи, що "новорічна оргія" надає Нью-Йорку особливий колорит.

Санта-Клаус, Бетмен і Спайдермен

В 2016 році в Казані (Татарстан) побилися Санта, Бетмен і Людина-павук. На відео спочатку Бетмен нападає на Спайдермена, але на допомогу йому приходить Санта-Клаус.

Ймовірно, причиною бійки став розподіл території, на якій супергерої і Санта роздавали рекламні листівки.

Не поділили сфери впливу

Ці події відбувалися в Нью-Йорку в 2013. Спочатку Санти намагалися вести переговори мирно, а коли забракло слів, в хід пішли кулаки. Дісталося і звичайному перехожому.

Діди Морози проти Санта-Клаусів

Це відео скоріш за все з Росії, глядачі назвали його "жалюгідною постановою". Якщо приглядітися, справді стає зрозуміло, що вони б'ються не по справжньому. Але кумедно

БОНУС

Що до цих подій - в них нема відео і вони трохи не про бійку між Дідами Морозами, але і таке в Україні буває

Побили Барну

В грудні 2016 року в Миколаєві трійко невідомих в костюмах Дідів Морозів напали в на депутата облради від БПП Федіра Барну і жорстоко побили його палицями.

Як повідомив постраждалий, це сталося в офісному приміщенні, розташованому на території будринку на вулиці Космонавтів. Побивши депутата, зловмисники "привітали" його "З Новим роком!", після чого втекли на автомобілі Lanos. Барна, за його словами, отримав травму голови та різану травму ноги.

Дід Мороз vs Святий Миколай

Прямо таки ідеологічний конфлікт стався 2012 року у Львові. Дід Мороз прийшов на площу із Снігуронькою та двома чортами і став лякати перехожих дітей, що Святого Миколая не існує. Трохи згодом там же з'явився Миколай з янголами, який натовк Діду Морозу, порозганяв чортів і подарував дітям цукерки. Дід Мороз зібрав свої чемодани з олів'є та поїхав на Росію.

Але виявилося, що це був такий собі флешмоб. "Таким чином у Львові показали, що Діди Морози - це не українська традиція, а нав'язана нам радянською епохою. До українських дітей приходить Святий Миколай 19 грудня і приносить подарунки не під ялинку, а під подушку", - повідомили організатори акції.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...