Ножем в шию: Під Кропивницьким жорстоко вбили ветерана АТО

Вбивця намагався позбутися ножа, спаливши його в грубці.
Нетверезий дебошир вбив бійця АТО через зауваження. Фото: соцмережі.

У селі Кірово Долинського району Кіровоградської області місцевий житель зарізав ветерана АТО. Про це повідомляє CBN, передають Патріоти України.

За даними видання, убитого бійця звали Сергій Совченко. Коли він повертався додому, до нього назустріч зі свого двору вибіг п'яний чоловік. В руках у нього був ніж, яким він завдав ветерану АТО смертельний удар в шию.

У місцевій поліції підтвердили факт вбивства, але не стали називати прізвище жертви. Причиною конфлікту стало те, що підозрюваний світив ліхтариком в обличчя своєму односельцю і отримав від нього зауваження. Також наголошується, що вбивця намагався позбутися від ножа, спаливши його в грубці.

Поліцейські вилучили ніж зі слідами термічної дії і одяг зі слідами крові. Відкрито кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство". Підозрюваний затриманий і йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Совченко в 2014-2015 роках служив на Донбасі в складі 55 артилерійської бригади. Після демобілізації орендував ставок. У нього залишилася донька-підліток.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...