НП на Чернігівщині: На військових складах в Ічні відновилися вибухи (фото, відео)

На місці інциденту працюють поліцейські, рятувальники, медики та представники інших структур. У безпечній зоні розгорнули польову кухню.

Фото:Факты

Увечері у вівторок, 9 жовтня, вибухи на військових складах поблизу міста Ічня Чернігівської області відновилися. Про це повідомляють Патріоти України.

На фотографіях видно, що ракети для реактивних систем залпового вогню «Град» розлетілися по довколишніх селищах і валяються прямо на вулицях.

Слід відзначити, що в другій половині дня вибухи трохи припинилися і місцеві жителі почали повертатися в свої будинки, однак на момент публікації матеріалу вибухи на арсеналі поновилися, жителів знову почали евакуювати.

На місці подій працюють поліцейські, рятувальники, медики та представники інших структур. У безпечній зоні розгорнули польову кухню.

Джерело: Факты

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...