НП на Чернігівщині: На військових складах в Ічні відновилися вибухи (фото, відео)

На місці інциденту працюють поліцейські, рятувальники, медики та представники інших структур. У безпечній зоні розгорнули польову кухню.

Фото:Факты

Увечері у вівторок, 9 жовтня, вибухи на військових складах поблизу міста Ічня Чернігівської області відновилися. Про це повідомляють Патріоти України.

На фотографіях видно, що ракети для реактивних систем залпового вогню «Град» розлетілися по довколишніх селищах і валяються прямо на вулицях.

Слід відзначити, що в другій половині дня вибухи трохи припинилися і місцеві жителі почали повертатися в свої будинки, однак на момент публікації матеріалу вибухи на арсеналі поновилися, жителів знову почали евакуювати.

На місці подій працюють поліцейські, рятувальники, медики та представники інших структур. У безпечній зоні розгорнули польову кухню.

Джерело: Факты

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...