НСК "Олімпійський" показав нову 3D модель стадіону (фото)

Відбувся брифінг щодо досягнень за п'ять років з дня відкриття НСК після реконструкції

Фото: ТСН

8 жовтня виповнилося рівно 5 років з дня відкриття НСК "Олімпійський" після реконструкції до Євро-2012. Напередодні в президентському скай-боксі арени відбувся брифінг щодо досягнень за цей час. На арені проведено чимало заходів не лише футбольного спрямування - презентації, конференції, виставки, тест-драйви, квести, весілля, дні народження. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "ТСН".

Також у ході брифінгу було представлено і віртуальну 3D модель стадіону. Відтак кожен охочий зможе прогулятися стадіоном. Причому - і всередині арени. А також подивитися на музей НСК та виставку братів Кличків.

"Ми популяризуємо наш стадіон. Тому будь-хто з охочих повинен побачити його у всій красі, з усіх ракурсів. І якщо немає можливості прийти, будь-хто може з будь-якого пристрою побувати на стадіоні і все побачити", - розповів директор з питань зовнішніх зв'язків НСК Віктор Анісімов.

У планах арени - проведення трьох концертів європейського рівня. Імена артистів поки тримаються у секреті. А у 2018-му "Олімпійський" прийме фінал Ліги чемпіонів, до якого стадіон вже почав підготовку.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...