"Ну, раптом що", або Для чого співаку рушниця: Павло Зібров зізнався, що має вдома зброю (відео)

Крім рушниці артист має ще й пістолет.


Народний артист України Павло Зібров, який вразив вмінням читати реп, розповів, яка у нього вдома є зброя, йдеться у "Світському житті" на каналі в мережі Youtube, повідомляють Патріоти України. Так, співак зізнався, що має декілька рушниць, а також іменний пістолет. "Два стволи зареєстрованих. Про всяк випадок, все ж таки я живу у селі. Ну раптом що", - пояснив Зібров.

Виконавець зізнався, що йому братися за зброю ще не доводилося. "Поки що ні і дай боже не буду братися. У мене є вівчарка, і я займаюся ще трішки боротьбою. Так що якщо хтось залізе, дамо йому по носу", - зауважив Павло Миколайович.

Також співак розповів, як часто він фарбує волосся та свої знамениті вуса.

"Це раз на 20 днів мені потрібно. І це робить прекрасно моя Маринка, або вона або перукар, який 20 років за нашою родиною слідкує", - зізнався артист.


"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...

Оце так: У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку і намагався втекти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:50

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв вбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова. Про це повідомили в пресслужбі облпрократури, передають Патріоти ...