"Ни бизнес, ни политика": З'явилися нові деталі розстрілу депутата в Новограді-Волинському (відео)

На даний момент Ващенко в реанімації, проте загрози його життю немає.

Ілюстрація: inforesist.org

У депутата міськради Новоград-Волинського, що на Житомирщині, Олега Ващенко під час замаху на нього 4 квітня випустили п'ять куль, знайомі і родичі не знають в чому причина нападу, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

У лікарні журналісти дізналися, що там вважають депутата щасливцем. Дві з трьох куль пройшли наскрізь, а одну з них Ващенко виплюнув. Те, що депутат вижив, називають дивом. Третя куля ледь не зачепила легені. Як кажуть, врятувала депутата спортивна сумка, яку той кинув у кілера.

"9 мм гільзи вилучено, це вогнепальна зброя, але яка саме зброя, це повинна сказати експертиза. Кримінальне провадження розпочато за фактом замаху на вбивство, перевіряється кілька версій, але їх розголошення небажане в інтересах слідства", - повідомляє глава відділу комунікації ГУ НП в Житомирській області Алла Ващенко.

Друзі та колеги депутата висловлюють сумніви в тому, що замах пов'язаний з його політичною або бізнес-діяльністю. Сам потерпілий також не розуміє, що стало причиною нападу. Не знає про це і його дружина.

"Ні бізнес, ні політика. Любовні зв'язки, я не можу бути впевнена, але швидше за все ні", - каже вона. Нападника повинні були зафіксувати камери спостереження, тому про причини замаху в поліції сподіваються дізнатися вже від нього самого.

Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...