"Никакой помощи! Думали, Путин поможет, но нет!": Севастопольці, квартири яких заливає під час дощів, скаржаться на неякісний капремонт даху (відео)

Капітальний ремонт даху триває вже третій місяць і все довкола протікає.

Мешканці будинку №21 по проспекту Гагаріна в окупованому Севастополі не встигають змінювати відра на горищі, дах якого протікає. Пікантності ситуації додає той факт, що в будинку був зроблений капремонт, на який виділили 1,5 млн. рублів. Відео доступне для перегляду на Youtube, передають Патріоти України.

Звернення до місцевої "влади" і Путіна з проханням вирішити проблему результату не дають.

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...