Низький уклін: 84-річна волонтерка, яка допомагає бійцям ЗСУ, вразила українців (фото)

84-річна волонтерка Марія Федотівна допомагає українській армії. Вона одна з тих жінок, які плетуть маскувальні сітки для фронту, що потім відправляють на Донбас, пише благодійний фонд "Повернись живим", повідомляють Патріоти України.

Жінки-волонтерки творять камуфляжні "обереги" в самому центрі Києва - у Музеї історії України. Марія Федотівна нарізає стрічки з камуфляжу і цим творить сучасну історію України.

Волонтерка колись працювала вчителькою перших класів. Вона пережила війну і дуже хоче, щоб наші захисники повернулися додому живими і з перемогою.

На фото перед Марією Федотівною лежить готова "окопна" сітка завширшки приблизно 2 метри, призначена для того, щоб приховати пересування наших бійців від ворога. Незабаром цей витвір жінок-патріоток буде на передовій охороняти наших захисників.

Користувачі мережі у захваті від незламності і витримки цієї героїчної жінки. Вони залишили багато захоплених коментарів під публікацією.

"Маріє Федотівно, дай Боже вам здоров'я! А нашим героям повернутись живими до рідного дому! Боженько, дай, щоб війна закінчилась!" - побажала Галина Пирч

"Низький уклін вам і велика вдячність від усієї України, дай Боже вам міцного здоров'я на многії і благії літа..." - написала Olga Grechka. "Яка пiдлicть у свiтi, такi люди повиннi жити у щасливому суспiльствi, a виходить навпаки... У них не загоїлись рани ще з Другої світової, i тепер знову..." - прокоментувала Євдокия Денисенко.

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...