Обережно, грабіжники!: У мережі розповіли про нову схему обкрадання автівок у Києві

У поліції повідомили, що банда злодіїв пересувається на автомобілі світло-бежевого кольору.

Ілюстрація:odessamedia.net

У Києві з'явилася нова схема обкрадання автомобілістів. Злодії можуть чекати своїх жертв під відділеннями банків. Про це повідомив адвокат Ігор Черезов на сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Коли людина заходить в банк, ріжуть переднє ліве колесо. Водій, повернувшись з банку, відкриває автомобіль. У цей момент зловмисники зчитують код. Далі водій залишає сумку в машині, закриває її, міняє колесо. В цей момент машину розкривають і викрадають сумку, забирають гроші. Сумку викидають", - написав Ігор Черезов.

За його словами, в поліції повідомили, що злодії пересуваються на автомобілі світло-бежевого кольору.

"Сьогодні в подібну ситуацію потрапив мій знайомий. Портфель вкрали з його автомобіля, з усіма документами. Через деякий час після крадіжки портфель йому повернув таксист, який знайшов його прямо на вулиці. Зрозуміло, що суми грошей, яка була в портфелі, вже не було" - додав Ігор Черезов.

У коментарях до посту інтернет-користувачі пишуть, що від подібної крадіжки може врятувати сигналізація з захистом від зчитування.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...