Обережно, негода! ​В Україні оголошено штормове попередження на 18 січня

Крім того, на багатьох дорогах країни буде ожеледиця.

Ілюстрація: ЖЖ

На понеділок, 18 січня, в Україні оголошено штормове попередження. Про це повідомили в Гідрометцентрі України, передають Патріоти України.

Зокрема, надзвичайно складні погодні умови очікуються в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Харківській та Сумській областях. У цих регіонах синоптики прогнозують дуже сильні снігопади, хуртовини, снігові замети при швидкості вітру 17-22 м / с, місцями 25 м / с.

У Приазов'ї, Дніпропетровській та Луганській областях місцями очікуються сильні опади, ожеледь та налипання мокрого снігу. У східних і північних областях України очікуються місцями пориви вітру 15-20 м / с. Крім того, на багатьох дорогах країни буде ожеледиця.

Не зможуть нічого вдіяти? У чому проблема рішення МЗС щодо обмежень для українських чоловіків за кордоном

субота, 27 квітень 2024, 8:30

Від 23 квітня 2024 року консульства України за кордоном за вказівкою Міністерства закордонних справ припинили надавати консульські послуги українським чоловікам (від 18 до 60 років), а підрозділи ДП "Документ" за кордоном взагалі припинили обслуговуван...

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...