Обережно! Шахраї! - "Ощадбанк" зробив важливе звернення до українців

​Державний "Ощадбанк" попереджає клієнтів про шахраїв, які розсилають СМС-повідомлення для виманювання особистих даних і засобів.

Шахраї розсилають СМС типового змісту: "Ощадбанк". Ваша карта заблокована. Дзвінки на інфоцентр за таким-то номером або на такий-то сайт", - передають Патріоти України з посиланням на повідомлення прес-служби "Ощадбанку".

У банку порадили в таких випадках клієнтам згадати, чи є у нього карта або рахунок в банку, перевірити номер телефону, вказаний в отриманому повідомленні. Банк нагадує, що єдиним номером його контакт-центру є номер 0800210800.

Також банк радить перевірити адресу сайту в повідомленні. Офіційна адреса "Ощадбанку" - oschadbank.ua.

Якщо ви виявили, що вам прислали СМС шахраї, слід зателефонувати в контакт центр "Ощадбанку" або в кіберполіцію України - +380 (44) 374 3751 або 102, щоб повідомити про спробу шахрайства.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...