"Обезьяна голож...пая": Волочкову присоромили за нове відверте фото

Балерина в черговий раз закрила коментарі до своїх знімків. Однак, під менш провокативними користувачі все ж змогли висловити свою думку.

Анастасія Волочкова. Фото: соцмережі.

Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова вирішила для різноманітності показати своїм підписникам щось, крім шпагату, відповівши тим самим на нападки, передають Патріоти України.

"Мій погляд по життю завжди спрямований тільки вперед і устремління тільки до перемог і нових звершень. А на відпочинку я люблю дивитися на море. У моєму житті є величезна кількість люблячих і поважають мене людей, перш за все, за мої сильні якості. І я всім їм вдячна за людську підтримку і тепло. Та бруд, який виливається за моєю спиною, означає, що я попереду. А ще. Всі ці злісні ізриганія жовчі чує тільки моя *опа", - підписала вона знімок, на якому стоїть спиною до камери в купальнику.

І звичайно ж, балерина не обійшлася без фірмового шпагату, прийнявши форму того, на чому сиділа. "Спробуйте повторити форму тих предметів, поруч з якими ви зараз перебуваєте. Здається, у мене вийшло", - зазначила вона.

Знаменитість в черговий раз закрила коментарі до своїх знімків. Однак, під менш провокативними користувачі все ж змогли відповісти їй. "З вас просто сміються. Ви не можете вже себе об'єктивно оцінювати. Занадто ущербний розум. На вас люди ходять подивитися, як на мавпу з голою ду*ою в цирку. Ви і є така мавпа. І ніколи вам розум не підкаже правильної лінії поведінки. У вас навіть не піар, коли всі засоби хороші. Це просто розумова відсталість. Люди, які мають відхилення, завжди вкрай активні в сексуальному плані", - зазначив один з хейтерів під сусіднім фото.

Також, "Дни.ру" підгледів інші коментарі, які стосуються безпосередньо до першої відповіді Волочкової з приводу "п'ятої точки". "Ти сама збиткова, на всю голову! Ду*у виставляти в 40 з гаком нормально, або це для тебе теж так само красиво, як твій ущербний балет?", "Фото з ду*ою жахливе, прикрити це плоскоду*іє терміново", "Хіба це попа? Худий курячий зад", - цитує видання слова користувачів.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...