Обіцяв гроші та показати кошеня: Під Дніпром чоловік намагався викрасти дитину

Місцеві діти вже бояться ходити в школу одні.

Чоловік намагався викрасти дівчинку, пообіцявши показати кошеня. Колаж: РБК.

У Нікополі Дніпропетровської області невідомий чоловік чіплявся до дитини на вулиці і заманював її кошеням, щоб вкрасти. Про це розповіла мама дівчинки в співтоваристві "Типовий Нікополь" у соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

Тетяна Шугай написала про інцидент в групі і попередила батьків про те, щоб вони поговорили з дітьми. Вона вказала точне місце, де до її дочки чіплявся невідомий чоловік.

"Хочу попередити батьків. Сьогодні моя дочка йшла зі школи (20-а школа). За рогом занедбаного магазину "Чоловік і жінка", в цьому будинку зараз магазин "Посуд", ближче до перехрестя, її покликав чоловік і сказав, щоб вона пішла з ним, він покаже їй кошеня. Слава Богу, щоденні розмови про це зробили свою справу, донька просто втекла. Будьте обережні, говоріть кожен день дитині, що потрібно робити в такій ситуації", - написала мешканка Нікополя.

В коментарях місцеві жителі обурились даній ситуації і спробували уточнити, як виглядав чоловік, але Тетяна Шугай написала, що донька сильно злякалася і запам'ятала тільки те, що чоловік був у темному одязі.

Крім того, у коментарях користувачі написали, що в цьому районі раніше бачили не тільки цього чоловіка, але і жінку. Вони приставали до дітей і пропонували гроші. Місцеві діти бояться ходити в школу одні. Батьки припустили, що чоловік і жінка пов'язані між собою і промишляють викраденням дітей.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...