Обіцяла викинути з вікна і обзивала тупою: У Конотопі розгорівся скандал навколо педагога-хама

Ілюстрація: mebel-veles.com

У Конотопі Сумської області вчителька погрожувала дітям викинути їх з вікна, а іншим звеліла мовчати. Про це розповіла мати однієї з учениць школи Катя Клотнова на сторінці спільноти "БАТЬКИ SOS" Facebook, повідомляють Патріоти України.

"17.10 на першому уроці три дівчинки перешіптувалися, як і де правильно писати, на що вчителька перевернула парту, за якою сиділи дві дівчинки. Моя дитина злякалася, почала плакати, друга дівчинка навіть плакати і ворушитися боялася", - розповіла жінка. Далі вчителька почала ображати дітей.

"Вчителька обізвала мою дитину дурепою дебільною, сказала: "У тебе бардак на голові і що за кубрі, я тебе викину з вікна" (клас знаходиться на другому поверсі). Другий дівчинці сказала: "Ти тупа і нехай мама найме репетитора", - розповіла мама однієї з учениць.

За словами жінки, діти почали сміятися над дівчатками. При цьому вчителька пригрозила дітям мовчати про інцидент.

"У цей же день на останньому уроці повинна була бути фізкультура... присідання у нас по 250 разів були в минулому році (наслідки від них були жахливі)... Коли двоє дітей перевернули горщик з квітами, то вони руками збирали землю, а весь клас спостерігав за ними... Таких проблем у нас багато, і, як нам кажуть, вчителі немає на заміну нашому... У нас працює комісія щодо всіх проблем, і, як я зрозуміла, нашим дітям ще два роки терпіти приниження", - додала жінка.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....